huen

Regisztráció

Eseménynaptár

24csütörtök
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

Kedvezményrendszer

Az SZTE Alma Mater célja az értékközvetítés és a közösségtudat erősítése az SZTE-vel kapcsolatba kerülő/került személyek és szervezetek körében folyamatos információ, valamint szolgáltatás nyújtás útján.

Ennek egyik eszközeként valósítottuk meg az SZTE Alma Mater tagsághoz köthető SZTE Alma Mater Kedvezményrendszert.

Ennek a rendszernek az életre hívásával a célunk az, hogy az SZTE volt hallgatói az intézmény elhagyása után is szerves és aktív kapcsolatban maradjanak a képzőszervvel, az egyetemhez köthető vagy ahhoz közel álló egyetemi egységek, illetve más a városban működő cégek által nyújtott szolgáltatások igénybevétele révén. Ezért a hallgatói jogviszony egyfajta meghosszabbításaként az SZTE Alma Mater regisztrált tagjai az Alma Mater Tagsági Kártya felmutatásával kedvezményhez jutnak, a diákigazolvánnyal rendelkezőkhöz hasonlóan.

Kedvezményt nyújtó egyetemi egységek:

 • SZTE Ajándékbolt
 • SZTE Jegyzetbolt
 • JATE Klub
 • SZTE Füvészkert
 • SZTE Sportközpont
 • SZTE Károlyi Mihály Kollégium
 • SZTE EHÖK SE Fitness Club
 • SZTE Klebelsberg Könyvtár 
 • Szegedi Csillagvizsgáló 

Egyéb kedvezmények SZTE Alma Mater tagkártyával

 • Padlás Szeged
 • Mátrix Hotel
 • StartUp Fitness
 • Dóm Hotel
 • Hotel Soleil és Bistorant
 • Móra Ferenc Múzeum
 • Tiszaparti Élmény és Kalandpark
 • CityBike Szeged

SZEGEDI CSILLAGVIZSGÁLÓ

Ingyenes belépővel várja az Alma Mater kártyával rendelkezőket a Szegedi Csillagvizsgáló!

Karrier Szolgáltatások

Az SZTE Karrier Iroda elsődleges célja, hogy a hallgatókat olyan gyakorlatias ismeretekkel, képzésekkel gazdagítsa, melynek segítségével a munkaerőpiacra kikerülve hatékonyabban tudnak boldogulni. A Karrier Iroda előzetes időpont egyeztetés alapján SZTE Alma Mater tagok számára is kínál karrier tanácsadási lehetőséget.

Egyetemi ajándékbolt

SZTE Alma Mater tagkártyával az Egyetemi Ajándékboltban a mindenkori diákkedvezmény mértékének megfelelően (10%) kedvezménnyel vásárolhat. Minden hónapban az aktuális akciónak megfelelően Alma Mater tagkártyája felmutatásával kedvezményes áron vásárolhat meg bizonyos termékeket.

EHÖK SE Fitness Klub

Az Alma Mater kártya tulajdonosa kedvezményes 3000 forintos áron vásárolhat havi belépőt, mely magában foglalja a konditerem használatát és a különböző edzéseket is. A konditerem közel 60 géppel várja a sportolni vágyókat.

Szegedi Tudományegyetem Sportközpont

A Tagsági kártya tulajdonosa az SZTE Sportközpont szolgáltatásait a mindenkori oktatói/dolgozói kedvezmény mértékének megfelelően vehetik igénybe. 

JATE Klub

A Tagsági Kártya tulajdonosa a JATE Klub szolgáltatásait a mindenkori diákkedvezmény mértékének megfelelően veheti igénybe.

SZTE Jegyzetbolt

A Tagsági Kártya tulajdonosa az SZTE Jegyzetbolt szolgáltatásait 5%-os kedvezménnyel veheti igénybe.

SZTE Klebelsberg Könyvtár

Az egyetemi könyvtár számos kedvezményt nyújt az Alma Mater kártyával rendelkezőknek.

SZTE Füvészkert

A Tagsági Kártya tulajdonosa az SZTE Füvészkert szolgáltatásait a mindenkori diákkedvezmények mértékének megfelelően vehetik igénybe (jelenleg 300 Ft), kivéve a szervezett rendezvények alkalmával, mert akkor a belépés díjköteles.

SZTE Károlyi Mihály Kollégium

A Tagsági Kártya tulajdonosai a Károlyi Mihály Kollégium vendégszobáját 2.500 Ft+ ÁFA+IFA/ éjszaka áron vehetik igénybe.

Mátrix Hotel

Készpénzes fizetés esetén min. 10 % kedvezmény a mindenkori szállásdíjból.

Hosszabb tartózkodás vagy csoportos szállás esetén további egyedi kedvezmények kérhetőek.

Padlás Szeged

Szeged egyik új és izgalmas, "kreatív, kulináris és kulturális" színtere a Padlás Szeged, minden készpénzes fizetésnél 10 % kedvezményt ad a kurzusok és a rendezvények árából az alma mater kártya birtokosainak. PadlásVarrás, sajt- és sonkakurzus, borkóstoló és szakértői tanfolyamok némi ízelítő a kínálatból. Az aktuális lehetőségeket nézze meg itt!

Start Up Fitness

Az SZTE Alma Mater tagkártyával rendelkező tagjai részére az Start Up Fitness ún. Törzsvendég kedvezményt biztosít szolgáltatásai igénybevételekor. Minden SZTE-s dolgozó és Alma Mater tag kedvezményes áron vehet bérletet a Fitness stúdióban.

Dóm Hotel

A Dóm hotel az Alma Mater tagkártya tulajdonosai számára 15% kedvezményt biztosít szállodai és éttermi szolgáltatásai árából (a nemzeti ünnepeket és a kiemelt időszakokat kivéve).

Hotel Soleil és Bistorant

A Hotel Soleil és a Bistorant Étterem jóvoltából 20%-os, valamint 10%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a szálloda és a bisztró szolgáltatásait az Alma Mater kártyával rendelkezők. 

Móra Ferenc Múzeum

A Móra Ferenc Múzeumba látogatók Alma Mater kártyájukat felmutatva mindenkori 20%-os kedvezménnyel tekinthetik meg a múzeum állandó kiállításait. 

Az intézmény és az Alma Mater alkalmanként közös nyereményjátékot is indít, melynek során válaszadóink között 3 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki valamelyik különleges kiállításra.

Tiszaparti Élmény és Kalandpark

Élmény és Kalandparkunk 2014. május 24-én nyitotta meg kapuit a Látogatók előtt azzal a céllal, hogy a természet adta varázslatos lehetőségek mindennapi életünk részévé váljanak. Mostantól a Park 10% kedvezménnyel látogatható az Alma Mater tagkártyát birtoklók számára.

 

 

Citybike Szeged

Az Alma Mater tagkártya tulajdonosai 5000 forint értékű kedvezményes Citybike bérlet vásárlásra jogosultak. 

Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft.

Az Alma Mater tagkártyával rendelkezők tagkártyájuk (a pénztárhoz érkezés időpontjában történő) felmutatásával minden szombaton, az ország minden Praktiker Áruházában 10% kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből. 

1 embernek tetszik