hu

Regisztráció

Eseménynaptár

22kedd
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

Alumni kutatás

A TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 azonosítószámú, „Harmadik generációs összehangolt szolgáltatási portfólió és irányítási rendszer kialakítása, valamint stratégiai jellegű optimalizálás megvalósítása közösségi típusú felsőoktatási együttműködés formájában Dél-Kelet Magyarországon” című projekt „Hallgatói szolgáltatások” alprojekt  elemeként a Nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben foglalt végzettek pályakövetését, valamint az SZTE Intézményfejlesztési Tervében foglalt célkitűzéseknek megfelelően teljes körű alumni adatbázist szeretnénk kiépíteni a Szegedi Tudományegyetem egyes karain.

 

 

Az adatbázis építés alapját az alumni kérdőív képezi, melyben a Szegedi Tudományegyetem egykori hallgatóinak véleményére vagyunk kíváncsiak az universitasról, munkaerő-piaci kérdésekről, és nem utolsó sorban szervezetünk tevékenységéről.

 

Jelenleg négy karon folyik az adatbázis építés:

 

 

A adatbázis építés célja:

 

A Szegedi Tudományegyetem és jogelőd intézményeiben végzett egykori hallgatóinak alma mater tagként való elismerése.

Alumni szervezetünk regisztrált tagjai igénybe vehetik az SZTE Alma Mater nyújtotta szolgáltatásokat, részt vehetnek rendezvényeinken, tagkártyánkkal számos kedvezményt vehetnek igénybe partnereinknél.

 

 

Az adatbázis építés módszere:

 

Az adatbázis építés első lépcsőjeként a Tanulmányi Osztályokkal együttműködésben összegyűjtjük a Szegedi Tudományegyetemen (és jogelőd intézményeiben) végzett hallgatók listáját.

Sok esetben a Tanulmányi Osztályok sem rendelkeznek teljes névsorral, nincs egyetlen olyan adatbázis, amely a karok egykori hallgatóit teljes egészében összefogná.

 

Kérjük segítsen!

 

Ezért az SZTE Alma Mater segítséget kér öregdiákjaitól, olyan emberektől és csoportoktól, akik egykor közösségépítő szereppel bírtak: szeretettel gondolnak vissza az egyetemen eltöltött évekre, és szeretnék felvenni a kapcsolatot egykori hallgatótársaikkal.

 

Amit mi ajánlunk:

 

Évfolyamtalálkozók szervezése

  • Egyetemi épületekbe belépés megszervezése (Tanulmányi és Információs Központ megtekintése, kari épület megtekintése, Szent-Györgyi emlékszoba stb.),
  • Oktatók felkérése a programon való részvételre,
  • Helyszín biztosítása a vacsorához (JATE Klub, vagy egyéb egyetemi helyszín) – étkezés megrendelés esetén,
  • Alma Mater oklevél készítése a találkozó emlékére,
  • Online évkönyv összeállításának indítása a www.sztealmamater.hu oldalon.
  • Üzenet a jövőbe! - Időkapszulás kezdeményezésünk lebonyolítása

 

Kérdésével forduljon hozzánk a kutatas@sztealmamater.hu e-mail címen, vagy személyesen irodánkban:

SZTE Alma Mater

6722, Szeged

Honvéd tér 6. (Vitéz u. felőli oldal)

 

 

Adatkezelés:

 

Adatainak megismerésére a Szegedi Tudományegyetem érintett szervezeti egységei, illetve azok közalkalmazottai jogosultak. A Szegedi Tudományegyetem a részére megadott adatokat a Nemzeti Felsőoktatásról, az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló törvény, valamint az SZTE vonatkozó és hatályos szabályzati rendelkezéseinek betartásával kezeli.

Az info@sztealmamater.hu mail címre eljuttatott nyilatkozatával kérheti az adatkezelőtől a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, b) személyes adatainak helyesbítését, valamint c) személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását. Adatkezeléssel kapcsolatos egyéb jogaira, illetve jogorvoslati lehetőségeire a vonatkozó és hatályos jogszabályok rendelkezései az irányadóak.

 

 

Kérjük, a kérdőív kitöltése előtt regisztráljon honlapunkon!

Regisztráció után, belépve itt érheti el az adott kar kérdőívet:

ÁJTK

FOK

GTK

MK

Kérjük, ha ezen karok (illetve jogelőd intézményeik) volt hallgatója, véléményével segítse munkánkat! Köszönjük!

Támogatóink:

oce_.jpgOcé Software Research Kft.

REÖK_logo.jpg Regionális Összművészeti Központ

szesza_logo_2013_black_rgb.jpgSzegedi Szabadtéri Játékok

ajandekbolt_450x330.png Szegedi Tudományegyetem Ajándékbolt