hu

Regisztráció

Eseménynaptár

22csütörtök
2018. március
2018. március
 HKSzeCsPSzoV
92627281234
10567891011
1112131415161718
1219202122232425
132627282930311
142345678

Friss állásajánlatok

Tréningek

Points of You workshop - Alma Mater kedvezménnyel

A Points of You egy egyedülálló workshop 2 órában. "Egy önmagaddal és a többiekkel eltöltött játékos, élvezetes, tiszta kommunikációval, sok mosollyal, mély meglátásokkal és felismerésekkel teli élmény."
Ajánljuk mindazoknak, akik karrier témában bizonytalanok, vagy magánéleti kérdéseikben van szükségük segítségre. Emelett nyitottak  és képesek az önfejlesztésre.

Kifejezetten hasznos a segítő szakmában (pszichológus, pedagógus, terapeuta, tréner, képzési és oktatási területen) dolgozóknak - Megismerhetik a Points of You kreatív fejlesztő módszer és eszközök világát, az itt megszerzett tudást saját munkájukban tudják hasznosítani.

Vissza a munkába - workshop édesanyáknak

Az SZTE Alma Mater ingyenes, "bababarát" időbeosztású, interaktív, két délelőttöt magában foglaló, a munkaerő-piacra visszaintegráló workshopot szervez GYED-ről, GYES-ről visszatérő, kisgyermekes édesanyáknak. 

Az SZTE Alma Mater őszi tréningjei

Az SZTE Alma Mater a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázatnak köszönhetően ősszel is szervez tréningeket az érdeklődő, már munkatapasztalattal rendelkező öregdiákok részére.

Az őszi tréningekre a jelentkezés elindult: a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Asszertív kommunikációs tréning

A találkozó során együtt kérdéseket teszünk fel arról, mitől lesz egy kommunikációs helyzet elviselhető azok számára, akik részt vesznek benne. Mitől lesz elfogadható számunkra, hogy nem csak a partner, hanem a saját értékességünk is megjelenhet a kifejezéseinkben, az üzeneteinkben.

Időgazdálkodás tréning

Időgazdálkodás tréningünk során az életcéljainktól a holnapi napig tartó utat járjuk végig.

Az időgazdálkodás és a tudatos életvezetés szemléleti alapjainak elsajátításán túl, az időgazdálkodási módszereket és jó gyakorlatokat ismerhetik meg a képzésre jelentkezők. A tréning fő témája a havi, heti, napi tervek készítése, önmenedzseléshez szükséges készségek fejlesztése lesz. 

Konfliktuskezelés tréning

A műhelymunka célja, hogy az egymástól egészen eltérő emberi konfliktusokból az élmény alapú tanulás eszköztárával egyéni, a hétköznapokhoz jól illeszthető tapasztalatokhoz juthassanak a résztvevők. A tapasztalatok által pedig tisztább válaszokat kaphatnak arról, milyen mintázatok szövik át az elakadt, újra és újra visszatérő kapcsolati nehézségeket. Mindezt az önfeltárás kényszere nélkül tesszük.

Az oldal teljes megtekintéséhez jelentkezzen be!