hu

Regisztráció

Eseménynaptár

22kedd
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

Tréningek

Points of you workshop - Alma Mater kedvezménnyel

A Points of You egy egyedülálló workshop 2 órában. "Egy önmagaddal és a többiekkel eltöltött játékos, élvezetes, tiszta kommunikációval, sok mosollyal, mély meglátásokkal és felismerésekkel teli élmény."
Ajánljuk mindazoknak, akik karrier témában bizonytalanok, vagy magánéleti kérdéseikben van szükségük segítségre. Emelett nyitottak  és képesek az önfejlesztésre.

Kifejezetten hasznos a segítő szakmában (pszichológus, pedagógus, terapeuta, tréner, képzési és oktatási területen) dolgozóknak - Megismerhetik a Point of You kreatív fejlesztő módszer és eszközök világát, az itt megszerzett tudást saját munkájukban tudják hasznosítani.

Az SZTE Alma Mater őszi tréningjei

Az SZTE Alma Mater a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázatnak köszönhetően ősszel is szervez tréningeket az érdeklődő, már munkatapasztalattal rendelkező öregdiákok részére.

Az őszi tréningekre a jelentkezés elindult: a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Tavaszi tréningjeink

Az SZTE Alma Mater a TÁMOP 4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0004 pályázatnak köszönhetően tavasszal is szervez tréningeket az érdeklődő, már munkatapasztalattal rendelkező öregdiákok részére.

Az áprilisi tréningekre a jelentkezés elindult, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

"Asszertivitás az üzleti életben" tréning alma mater tagoknak

Az SZTE Alma Mater az új TÁMOP 4.1.1.C pályázatnak köszönhetően régi tervét tudja megvalósítani azzal, hogy a már munkatapasztalattal rendelkező volt SZTE-s hallgatóknak tréningeket szervez.

Ebben a félévben az "Asszertivitás az üzleti életben" tréningen fejleszthetik kommunikációs készségeiket, illetve az Őszi SZTE Állásbörzére készülvén tervezhetik újra vagy tovább karrierjüket szakember segítségével a résztvevők.

A kétnapos tréningen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

Váltana? Visszatérne? Könnyítse meg álláskeresését ingyenes Pálya(újra)tervezési tréningünkkel!

Újra munkába állna gyermekszülés után, de nem mehet vagy nem akar visszamenni régi pozíciójába? Szívesen váltana; pályázna színesebb, változatosabb, megbecsültebb munkakörre? Régóta állást keres? Nem tud elhelyezkedni szakmájában? Elhatározta, hogy új munka után néz, de nem tudja, hogyan csinálja mindezt hatékonyan?

Globalizáció és identitás – Tréning

Ez a tréning azoknak szól, akik külföldön jártak egy-egy szemesztert, és az élmény nagy hatással volt viszonyulásaikra, világképükre, vagy tervezik, hogy kipróbálják, milyen egy más országban, kulturális környezetben az élet, vagy csak érdekli őket a globaizáció jelensége. Szeretnénk lehetőséget és teret nyújtani, hogy megoszthassak gondolataikat társaikkal a külföldi diákélet örömeiről és hasznáról, illetve a kultúraváltás, a be- és visszailleszkedés nehézségeiről.

Gyere el tréningünkre, ahol a kultúrák és társadalmak különbségeiről, az identitás alakulásáról, és a globalizáció hatásairól beszélgetünk! Gondolkodjunk közösen arról, hogy miként veszünk részt szűkebb és tágabb környezetünk életében, és hova tartozunk a globalizálódó világban!

Az oldal teljes megtekintéséhez jelentkezzen be!