hu

Regisztráció

Eseménynaptár

24csütörtök
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

Ösztöndíjak, pályázatok

 Pályázati felhívások, ösztöndíjak 

EU Prize for Women Innovators 2017 – Pályázat az innovációban sikeres vállalkozó nőknek

Az Európai Bizottság pályázati felhívása az innovációban sikeres vállalkozó nők elismerése céljából a Horizont 2020 keretében.

A Richter Gedeon Nyrt. pályázati felhívása kutatási tevékenység támogatására

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázatot hirdet a megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenység támogatására.

Pályázati támogatási referens - Álláslehetőség az Államkincstárnál

A Magyar Államkincstár pályázati felhívása a Budapesti és Pest Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda Pályázatos Támogatási Szakterülete pályázati támogatási referens munkakör betöltésére. 

Segítségnyújtás bécsben tanulni készülő hallgatóknak

Volt szegedi filozófia szakos hallgatónk jelenleg a Bécsi Egyetemen folytatja tanulmányait. Ha te is Bécsbe készülsz, és szükség volna információkra, valakire, aki segít eligazodni a rendszerben, írj nekünk az info@sztealmamater.hu címre. 

Kochmeister-díj 2015-2016

A Budapesti Értéktőzsde pályázatára február 8-ig frissdiplomások pályamunkáit is várják. 

Pályázat "Az Év Orvos Költője" és "Az Év Orvos Írója" címek elnyerésére

Az Irodalmi Rádió pályázatot hirdet "Az év orvos költője" és "Az év orvos írója" kitüntető cím elnyerésére orvos ill. egészségügyi végzettséggel rendelkezők számára.

Magyar Közigazgatási Ösztöndíj 2016 - Pályázat egyetemi, főiskolai végzettséggel rendelkezők részére

A Miniszterelnökség Kormányablak Képzési Főosztálya a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal munkatársainak együttműködésével pályázatot hirdet a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogramban való részvételi lehetőség elnyerésére egyetemi, főiskolai végzettséggel rendelkező fiatalok részére. Határidő: 2015 november 17.

Európai Ifjúsági Nagy Károly-díj 2016 - Pályázat ifjúsági projektek elismerésére

Az Európai Parlament és az aacheni Nemzetközi Nagy Károly-díj Alapítvány pályázatot írt ki az EU fejlődéséről, az integrációról és az európai identitás kérdéseiről szóló "Európai Ifjúsági Nagy Károly-díj" elnyerésére.

Délvidékért ösztöndíj - Pályázat délvidéki magyar kutatóknak

Délvidéki magyar kutatóknak hirdet ösztöndíjpályázatot a Délvidékért Kiss Alapítvány a magyarországi kutatóhelyeken végzendő tudományos munka támogatására.

Felhívás versenypályázati értékelési szakértői adatbázisba történő regisztrációra

A Nemzeti Kutatási, Fejlszetési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) felhívást tett közzé kutatási, fejlesztési és innovációs versenypályázati értékelési rendszer szakértői adatbázisába történő regisztrációra.

Pályázat külföldi államközi ösztöndíjak elnyerésére a 2016-2017-es tanévre

A Tempus Közalapítvány pályázatot tett közzé külföldi államközi ösztöndíjak elnyerésére a 2016-2017-es tanévre vonatkozóan kormányközi vagy tárcaközi oktatási, tudományos és kulturális együttműködési munkatervek alapján.

Diplomamentő program - Jelentkezés

A Diplomamentő program keretében abszolutóriummal végzett egykori hallgatók kapnak lehetőséget diplomájuk megszerzésére. A nyelviskolák által nyújtott tanfolyamok ingyenesek, a szegedi lehetőségekről itt olvashat:

Pályázat ausztriai ösztöndíj-lehetőségek elnyerésére

Az Osztrák-Magyar Tudományos és Oktatási Kooperációs Akcióprogram keretében az Osztrák Tudományos és Kutatásügyi Minisztérium, valamint a Magyar Művelődési és Közoktatási Minisztérium pályázatot tett közzé felsőoktatási, tudományos és kutatási intézetek illetve magánszemélyek részére.

Pályázat tanulmányi ösztöndíjak elnyerésére Németországba

A Német Felsőoktatási Csereszolgálat (DAAD) graduális tanulmányi ösztöndíjat hirdetett bármely tudományterület számára.

Pneumobil pályázat 2015

Az SZTE Alma Mater Szegedi Universitasért 2007 Alapítvány pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának BsC-s, nappali tagozatos mezőgazdasági és élelmiszeripari gépész, gépészmérnök és műszaki menedzser szakos hallgatói számára.

 

Pályázat magyarországi kutatói ösztöndíjak elnyerésére külföldön élő magyar kutatók részére

A Magyar Tudományos Akadémia pályázatot tett közzé magyarországi ösztöndíjak elnyerése céljából a külföldi magyar tudományosság szereplői számára. Határidő: 2015 október 16.

„A mi világunk, a mi méltóságunk, a mi jövőnk” országos fotópályázat

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Fejlesztés Európai Éve keretében a Visegrádi Négyekkel együttműködve, a Külgazdasági és Külügyminisztérium költségvállalásával 2015. augusztus 17-én kiírja „A mi világunk, a mi méltóságunk, a mi jövőnk” című országos fotópályázatot.

Pályázat kezdő társadalmi vállalkozóknak szóló oktatási programban való részvételre

A pályázat keretében a társadalmi felelősségvállalást fontosnak tartó vállalkozásokat támogatják Közép- és Kelet-Európában, ezért meghívják őket egy intenzív és innovatív 4 napos képzésre a társadalmi felelősségvállalás témakörében. Határidő: 2015 szeptember 13.

Digital Divas - Pályázat bloggerek díjazására

A cosmopolitan.hu üzemeltetője, a Hearst Central Kft., médiapályázatot hirdet a legjobb bloggerek megtalálására, akik részt vehetnek a Digital Divas elnevezésű konferencián.

ERC Starting Grant - Pályázat fiatal kutatók kutatási programjainak támogatására

Az Európai Bizottság közzétette a European Research Council (ERC) "Starting Grant" elnevezésű pályázati felhívását a Horizont 2020 program "Kiváló tudomány" alappillére keretében. A pályázat kódja: ERC-2016-STG.

European Inventor Award 2016

Az Európai Szabadalmi Hivatal (European Patent Office - EPO) pályázatot hirdet az Európai Feltalálói Díj 2016 (European Inventor Award 2016) elnyerésére, melyre most bárki jelölheti az általa érdemesnek tartott személyeket.

Pályázati felhívás pályakezdő diplomás szakemberek részére

A Gazdasági Versenyhivatal a 2004. évi CXXIII. törvény rendelkezései alapján jogász, közgazdász, igazgatásszervező végzettséggel rendelkező pályakezdő diplomás fiatalok jelentkezését várja ösztöndíjas foglalkoztatási jogviszonyba.

Pályázat szakmódszertani interdiszciplináris kutatásokat előkészítő tevékenységek díjazására

A Pécsi Akadémiai Bizottság és a Dél- Dunántúl a Tudomány Támogatásáért Alapítvány előkészítő pályázatot írt ki a szakmódszertan tudományos megalapozását és megújítását segítő interdiszciplináris kutatásokat előkészítő tevékenységek díjazására.

Kutatóknak és a médiában dolgozóknak hirdet pályázatot a SZAB

A Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Akadémiai Bizottsága (SZAB) az idei évre is meghirdeti pályadíját, illetve média pályázatát - írja a Szegedma.hu.

Ti Jöttök - Innovációs Projektverseny

Az Entrepreneurship Foundation innovációs projektversenyt hirdet magánszemélyek és gazdasági társaságok részére.

Fischer Annie zenei-előadóművészeti ösztöndíj

A MANK az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából szervezi, pénzügyileg bonyolítja, gondozza és dokumentálja a minisztérium fiatal alkotóművészek és művészettörténészek pályakezdését segítő ösztöndíjpályázatait. A 12 állami ösztöndíjból négynél a teljes szakmai és pénzügyi lebonyolító, nyolc esetében pedig külsős szakmai intézmény bevonása mellett, mint pénzügyi lebonyolító vesz részt.

Esszépályázat: „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai.”

Az Európai Bizottság Bővítési Főigazgatósága összeurópai esszépályázatot indított a következő címmel: „Annyira hasonló, annyira különböző, annyira európai.” A pályázaton 18-25 éves fiatalok vehetnek részt az EU 28 tagállamából. A pályaműveket legkésőbb 2015. február 27. délig (közép-európai idő szerint) lehet beküldeni.

Pályázat hosszú tanulmányút támogatására felsőoktatási munkatársaknak

A 2015. évi Campus Hungary program keretében a Balassi Intézet ismét pályázatot hirdet hosszú tanulmányút támogatására felsőoktatási munkatársaknak. A pályázat célja, hogy a munkatársak lehetőséget kapjanak tapasztalatcserét, hálózatépítést szolgáló ösztöndíjas tevékenység megvalósítására.

Ösztöndíj szakmai gyakorlat megszerzésére Németországban

A Deutsche Bundesstiftung Umwelt (DBU) pályázatot hirdet környezetvédelmi területen
diplomázott egyetemi hallgatók részére szakmai gyakorlat megszerzésére Németországban.

Az EU koszovói jogállamisági missziójának gyakornoki felhívása

Pályázat frissen végzett felsőoktatási hallgatók és fiatal szakemberek számára

Az oldal teljes megtekintéséhez jelentkezzen be!