huen

Regisztráció

Eseménynaptár

22kedd
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

SZTE Karrier Iroda

Az SZTE Karrier Iroda elsődleges célja, hogy a hallgatókat olyan gyakorlatias ismeretekkel, képzésekkel gazdagítsa, melynek segítségével a munkaerőpiacra kikerülve hatékonyabban tudnak boldogulni.

A Karrier Iroda előzetes időpontegyeztetés alapján SZTE Alma Mater tagok számára is kínál karriertanácsadási lehetőséget.

SZTE KARRIER IRODA

 

SZOLGÁLTATÁSOK

1. Állásajánlatok és szakmai gyakorlati helyek közvetítése

Igyekszünk minél több országos és regionális állásajánlatot és szakmai gyakorlati lehetőséget felkutatni, közzétenni, segítve Téged az álláskeresés, ill. tapasztalatszerzés rögös útján. Oldalunkon külön-külön menüpontokba gyűjtve találhatóak a pozíciók, melyek előzetes regisztrációt követően böngészhetőek.
Regisztrálj adatbázisunkban, ha Te sem szeretnél lemaradni a legújabb munkaerő-piaci lehetőségekről, legyen szó állásajánlatról, egyetemi programokról, hazai/külföldi pályázati lehetőségekről! A regisztráltak adataihoz csak az SZTE Karrier Iroda fér hozzá!


2. Előszűrés, a céges kiválasztás előkészítése

Cégekkel történő szakmai együttműködés keretében előszűrést is vállalunk. A meghirdetett pozícióra történő jelentkezés közvetlenül hozzánk fut be. Megbízónk elvárásai, igényei alapján a pályázatok értékelését követően a jelölteket interjúztatjuk, majd a cég számára rövid jellemzést adunk a legesélyesebb pályázókról.


3. Karrier tanácsadás: személyre szabott önéletrajz, motivációs levél és álláskeresési tanácsadás magyar és angol nyelven

A tanácsadás során egyéni érdeklődési köröd és személyiséged alapján meghatározzuk a célzott szakterületeket, amikhez hozzárendeljük a leginkább eredményre vezető gyakornoki hely/ álláskeresési technikákat, melyeket érdemes egyidejűleg alkalmazni.
Ezt követően a szakterülethez vagy a megpályázott pozícióhoz alakítjuk önéletrajzod és motivációs leveled, szem előtt tartva azokat a tartalmi és formai tudnivalókat, praktikákat, melyek segítségével kitűnhetsz a pályázók sorából!
Ha mindezek eredményeképp interjúra hívnak, előtte próbainterjú keretében is próbára teheted magad! Ha kíváncsi vagy, hogy adott szakterület/ munkakör kapcsán milyen kérdésekkel találkozhatsz, és szeretnél előzetes visszajelzést kapni az általad keltett benyomásról, felkészültségedről, mindenképp ajánljuk ezt a programunkat, mely nagyban hozzásegít ahhoz, hogy éles helyzetben határozottabb, rutinosabb légy!
 
A tanácsadás igény szerint több alkalomból állhat, végigkísérve téged a felkészülés egyes lépcsőin folyamatos szakmai támogatást nyújtva! A távolság áthidalása miatt arra is lehetőséget kínálunk, hogy e-mailen keresztül kérj visszajelzést/ tanácsot, vagy tedd fel az álláskereséshez kapcsolódó aktuális kérdéseidet!


4. Tréningek

A Karrier Iroda minden félévben 4-5 készségfejlesztő tréninggel várja az SZTE hallgatóit és frissdiplomásait. Képzéseink lehetőséget biztosítanak arra, hogy különféle helyzeteket, szerepeket próbálj ki, ezáltal tapasztalatokat, élményeket gyűjts.  A tréningek speciális kompetenciák fejlesztését és a személyiségfejlődést tűzik ki célul, mindezt oldott, jó hangulatban hozzáértő trénerek irányításával. Időpontokról, részletes tematikáról és a jelentkezés feltételeiről honlapunkon a Képzések menüpontban olvashatsz! Fontos tudnod, hogy ezen képzések INGYENESEN elérhetők az SZTE hallgatói és frissdiplomásai számára!

Tréningjeink:
• autogén tréning
• pályatervezés és álláskeresési ismeretek tréning
• szakmai gyakorlatra való felkészítés
• próba Assessment Center
• kommunikációs tréning
• személyes PR tréning
• illem, protokoll, stíluskommunikáció
• projektmenedzsment és pályázatírási ismeretek tréning

5. Karrierfejlesztés kurzus

A Karrier Iroda szolgáltatásai között megtalálható a Karrierfejlesztés tantárgy, amely szabadon választható/általánosan művelő kurzusként jelenik meg az SZTE-s hallgatók számára. Az óra hagyományos órarendi keretek közt és teljesen rugalmas időbeosztással virtuálisan is teljesíthető. Minden félévben közel 300 fő ismerkedhet meg a legújabb munkaerő-piaci trendekkel.  A kurzuson meghívott előadóink tartanak prezentációkat grafológiáról, az álláskeresésről, pályaorientációs témákról, az aktuális munkaerő-piaci helyzetről stb.

6. SZTE Őszi és Tavaszi Állásbörze, egyéb munkaerő-piaci rendezvények

Az SZTE Őszi (október) és Tavaszi Állásbörze (március) Délkelet-Magyarország két legnagyobb álláskereső rendezvénye. A különböző szakterületeken számos állásajánlat és gyakornoki hely között válogathatsz! A börze – a kiállító cégek ajánlatai mellett- változatos programokkal vár (cégelőadások, karrier pizza, grafológiai gyorselemzés, karrier tanácsadás, tesztírás, nyereményjáték), de legfontosabb prioritása a hallgatói és munkáltatói oldal közötti kapcsolatkiépítés, a két oldal egymásra találásának elősegítése. A börze ősszel Szolgáltatók Börzéje, tavasszal pedig Szakmai Gyakorlati Helyek Börzéje rendezvényeinkkel egészül ki, hogy még teljesebb összképet szerezz a munkaerőpiacról!

Az állásbörzéken túl igyekszünk minél több fórumot biztosítani a munkáltatók bemutatkozására, hogy az SZTE hallgatói minél sokrétűbb képet kapjanak a munkáltatói igényekről, aktuális trendekről. Erre a bizonyos témákra felfűzött kerek-asztal beszélgetések, illetve a sikeres végzettek programsorozat előadásai nyújtanak lehetőséget, ahol korábban adott karon végzett szakemberek mutatják be pályájukat, életútjukat megosztva a jelenlegi hallgatókkal sikereket, várható buktatókat, döntési helyzeteket.


7. SZTE Őszi és Tavaszi Felkészítő Napok

Az őszi és tavaszi állásbörzét megelőzően kerül megrendezésre az ingyenes felkészítő programsorozat, ahol elismert karrier tanácsadók, HR szakemberek segítik az álláskeresésre való felkészülést, a szükséges készségek fejlesztését. Változatos előadások, naprakész témák, interaktív foglalkozások, egyéni tanácsadások várnak Rád, hogy megismerd a munkaerőpiac jelenlegi elvárásait, az álláskeresés fortélyait, buktatóit.


8. Egyéb, hallgatóknak szóló rendezvények

Célunk, hogy minél több kari eseményen aktívan jelen legyünk, a formálisabb beiratkozástól a kötetlenebb sportnapokig, ahol a rendezvényhez szabott interaktív bemutatkozással várjuk az érdeklődő hallgatókat! Szakmailag árnyaltabb és specifikusabb tartalmat szeretnénk az egyes karokra vinni kihelyezett Karrier Napok programunkkal, illetve adott kar hallgatóit érintő cégprezentációkkal.


9. Kiadványok írása, szerkesztése

A honlapunkon a Karrier Tippek menüpont alatt is megtalálható online kiadványunkban összegyűjtöttük az elhelyezkedésed segítő legfontosabb pályatervezési, álláskeresési és munkaerő-piaci információkat, hogy minden hasznos információt egy helyen megtalálj. Az állásbörzével párhuzamosan jelenik meg az Állásbörze Kalauz, mely az Állásbörzén résztvevő cégek bemutatkozását foglalja magába, az álláspályázatokat fogadó humán szakemberek elérhetőségeivel. Kiadványainkat ingyenesen beszerezheted a Karrier Irodában!

 

Elérhetőségek:

6722 Szeged, Honvéd tér 6.

62/546-680

info@sztekarrier.hu

www.sztekarrier.hu

Nyári pályatervezési és álláskereső tréning az SZTE Karrier Irodával

Ajánljuk mindazoknakakik szeretnének tudatosabban és felkészültebben nekivágni a keresésnek, legyen az gyakornoki pozíció vagy az első munkahely!