huen

Regisztráció

Eseménynaptár

22kedd
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

Köszöntő

Dr. Görög Márta, Alma Mater vezető köszöntője.

Tisztelt Alma Mater Tagunk!

 

Szeretettel köszöntöm a Szegedi Tudományegyetem hivatalos öregdiák közösségében. Jövőre 10 éves fennállását ünneplő értékteremtő szervezetünk célja, hogy létezése által az SZTE-n vagy jogelőd intézményeiben végzettek, illetve dolgozók egy életen át egyetemünk részeseinek érezzék magukat.

      Nagy örömömre szolgál, hogy az SZTE Alma Mater ezen cél elérése érdekében az elmúlt évek alatt folyamatos fejlődést mutatott, egyre inkább kiterjesztve a különböző korosztályokat képviselő alumniknak szóló lehetőségeket, mind a kikapcsolódás, mind a szakmai fejődés terén.

      A hagyományos, több száz főt érintő Alma Mater Weekend és Mikulás-rendezvényünk kihagyhatatlan programok közösségünk családjai számára, és ugyanilyen tradíciót próbálunk teremteni dolgozóink és öregdiákjaink művészi alkotásainak kiállításaival is. Alkalmat adnak a kapcsolatteremtésre az évfolyam-találkozók, amelyek megszervezését akár teljes körűen is vállaljuk, illetve online évkönyvünk, amely nemcsak a társak megtalálására, hanem a folyamatos kommunikációra is alkalmas felület.

      A tavalyi évben jött létre egyre bővülő Szenior közösségünk, amely folyamatos klubtalálkozókkal, tárlat- és színházlátogatásokkal, közös testmozgással teszi tartalmassá idősebb egyetemi dolgozóink és öregdiákjaink életét.

      Szervezetünk a szakmailag fejlődni vágyókat is támogatja, például hallgatóknak szóló Mentorprogramunk által, de a volt SZTE-seket foglalkoztató partnercégeket is motiválja az SZTE Alma Mater Presztízsdíjjal.

      A felsorolt szolgáltatások mellett hadd ajánljam figyelmébe az ingyenesen igényelhető, számos egyetemi és egyéb kedvezményre jogosító Alma Mater tagkártyát.

 

     Engedje meg, hogy újra köszöntsem a Szegedi Tudományegyetemen, az alumnik alkotta közösségben, „ahol múlt és jelen találkozik”. Bármilyen kérdés vagy észrevétel esetén forduljon hozzánk bizalommal, és rendezvényeinken, programjainkon való részvételével legyen mindig részese Alma Materünk mindennapjainak.

 

 

                                               Tisztelettel:

 

                                                           Dr. Görög Márta

                                                                   vezető

                                                           SZTE Alma Mater