huen

Regisztráció

Eseménynaptár

22kedd
2018. május
2018. május
 HKSzeCsPSzoV
1830123456
1978910111213
2014151617181920
2121222324252627
2228293031123
2345678910

Friss állásajánlatok

Rendezvények, programok

A már meglévő egyetemi hagyományok ápolása mellett rendezvényeinkkel és az SZTE Alma Mater díjjal újakat is kívánunk teremteni, és társadalmi szerepvállalásunkkal, jótékonysági rendezvényekkel, adománygyűjtésekkel kívánjuk az Egyetem jó hírnevét öregbíteni, és az SZTE Alma Matert népszerűsíteni.

 

Alma Mater Mikulás

Mikulás napi gyerekprogramok az Alma Mater szervezésében.

Alma Mater Weekend Családi és Sportnap

Minden év júniusában megrendezésre kerül az Egyetemi Sportközpont területén, a Hattyas soron az SZTE Alma Mater tagjai számára. A rendezvény célja, hogy kellemes időtöltési lehetőséget biztosítson a tagok és családjaik számára. Egyéni és csapatversenyekkel, szabadon kipróbálható különleges sportokkal, kézműves játszóházzal és bemutatókkal várjuk a szabadidejüket aktívan eltölteni vágyókat.

Évfolyamtalálkozók szervezése

Az SZTE Alma Mater, a Szegedi Tudományegyetem alumni szervezete legfőbb célkitűzésének tekinti, egy olyan közösséget építsen, amelyben az egyetem öregdiákjai a diplomaszerzést követően is kapcsolatban maradnak az intézménnyel és egymással. Az Alma Mater tagok részesei lehetnek az egyetemi életnek, értesülhetnek az itt zajló fejlesztésekről, rendezvényekről és egyedülálló kedvezményrendszert vehetnek igénybe. A szervezet alapvető célcsoportját képezik az egyetemi oktatók és dolgozók mellett azok a volt hallgatók, akik a Szegedi Tudományegyetemen tanultak és itt szerezték meg diplomájukat. Szolgáltatásainkról részletesen a www.sztealmamater.hu oldalon tájékozódhat.

Sikeresen végzettek előadása

Az SZTE Karrier Irodával közösen az SZTE Alma Mater a karrierépítésben is igyekszik segítséget nyújtani tagjainak. Új kezdeményezése, hogy karspecifikus rendezvényként közös előadást tart a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája és Alma Matere a jelenleg végzős, valamint frissen végzett hallgatók számára. 

SZTE Alma Mater díj

A tavaszi országos állásbörze alkalmával minden évben ünnepélyes keretek között kerül átadásra az alumni szervezet díja. A díjat mindig egy olyan regionális cég kapja, amely valamilyen formában kiemelten támogatja az Egyetemet illetve volt hallgatóit.